New Event Metallica

Koning Boudewijnstadion Brusselzondag 16 juni 201918:00

Het is bevestigd. Metallica’s WorldWired Tour keert terug naar het Verenigd Koninkrijk en Europa voor een reeks outdoor concerten, die plaats vinden tussen 1 mei en 25 augustus, in stadions, parken en zelfs een kasteel. Op zondag 16 juni 2019 staat Metallica in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De ticketverkoop start op vrijdag 28 september om 10u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.

Van september 2017 tot mei 2018 toerde Metallica ook al indoor door Europa en het VK. In 29 zalen werden nieuwe bezoekersrecords genoteerd. De nieuwe tournee start op 1 mei 2019 in het Estadio Restelo in Lissabon. De 25 net aangekondigde WorldWired concerten brengen Metallica naar 20 landen. Ze doen een aantal steden aan die ze tijdens het vorige luik van de tournee niet bezochten zoals Milaan, Zurich, Dublin, Brussel (voor het eerst sinds 1988 (!)), Berlijn, Moskou, Warschau, Boekarest en Göteborg. Trondheim in Noorwegen, Hämeenlinna in Finland en Tartu in Estland mogen Metallica voor het allereerst verwelkomen.

Special guests Ghost and Bokassa zijn support op alle aangekondigde data.

Het is als vanzelfsprekend dat, met dit tourschema, ook het Wherever I May Roam Black Ticket zijn retour maakt. Het ticket geeft toegang tot het middenplein op elke Metallica show tijdens de komende tournee door Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2019. Van A(msterdam) tot Z(urich) en alle steden daartussen. Black Ticket houders kiezen zelf welke shows ze bijwonen en maken daartoe een online reservatie ten laatste 48u voor de start van het concert. Het aanbod is beperkt. Er zullen 750 Black Tickets beschikbaar gesteld worden voor 598 euro/ticket. Meer info via CID Entertainment.

Zoals bij de meeste Metallica WorldWired shows, is bij de aankoop van elk ticket een fysiek of digitaal standaard exemplaar van de band’s 10de en meest recente album Hardwired…To Self-Destruct inbegrepen.

Ook inbegrepen in het ticket: een gratis MP3 download van de bijgewoonde show(s), gemixt en gemasterd door het team achter Hardwired...To Self-Destruct. De gratis full-show downloads kunnen verkregen worden door het scannen of ingeven van de barcode van het concertticket op Livemetallica.com/scan.

Samen met het team van CID Entertainment zullen eveneens opnieuw packages voor bijzondere ervaringen te koop worden aangeboden. Er zijn drie opties beschikbaar met steeds premium tickets en extra’s gaande van early access over een bezoek aan het reizende museum “Memory Remains” tot een ontmoeting met de band. Ga naar CID Entertainment voor alle details over de packages.

Tickets kosten 137,85 euro (staanplaatsen golden circle), 120,57 euro (eerste categorie zitplaatsen), 109,77 euro (tweede categorie zitplaatsen), 98,97 euro (derde categorie zitplaatsen, staanplaatsen middenplein en tickets voor andersvaliden), 88,17 euro (vierde categorie zitplaatsen) en 77,37 euro (vijfde categorie zitplaatsen). Alle ticketprijzen zijn inclusief servicekosten.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter