New Event Anne Marie

Lotto Arena Merksemwoensdag 15 mei 201920:00

Engelands nieuwste popprinses Anne-Marie is klaar voor de grote zalen na een uitverkochte AB in april en 2x de wei van Werchter bezocht te hebben afgelopen zomer (1x als support voor Ed Sheeran, en 1x in KluBC op Rock Werchter). Op woensdag 15 mei volgend jaar brengt ze haar “Speak Your Mind Tour 2019” naar de Lotto Arena in Antwerpen. De ticketverkoop start vrijdag 5 oktober om 11u via livenation.be en proximusgoformusic.be.

Dit jaar rijgt de uit Essex afkomstige Anne-Marie de successen aan elkaar. Zo was er niet alleen de debuutplaat ‘Speak Your Mind’ die zowel in thuisland United Kingdom als in België in de top 3 belandde, maar parkeerde ze ook de ene na de andere hitsingle in de charts. Denk aan het samen met Ed Sheeran geschreven “2002” en de single “Friends” van Marshmello & Anne-Marie, dat in 36 landen op #1 in iTunes stond en reeds 5 miljoen tracks verkocht. Niet alleen solo is Anne-Marie een hitmachine. Ook wanneer ze samenwerkt met andere artiesten (o.a. David Guetta “Don’t Leave Me Alone”, Rudimental “Let Me Live”, Clean Bandit “Rockabye”, ...) huist die single al snel in de hoogste regionen van de charts.

Anne-Marie met een energieke live show, kleurrijke popdeuntjes, sprankelende outfits, en zwoele ragga ritmes brengt je aan het dansen van de eerste tot de laatste noot in de Lotto Arena op 15 mei 2019. Of zoals De Standaard het omschrijft:

“Anne-Marie amuseerde zich rot op Rock Werchter. En, warempel, u ook. Resultaat: een onweerstaanbaar, voorbeeldig popconcert.”

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter