New Event Giorgio Moroder

Ancienne Belgique Brusselwoensdag 10 april 201920:00

Italiaanse songwriter, producer en DJ Giorgio Moroder komt op 10 april met een spectaculaire theatershow, verbluffende visuals en lichteffecten, samen met zijn band en zangers naar Ancienne Belgique. De 78-jarige Moroder wordt door velen geroemd als de godfather van de discomuziek en zelfs als grondlegger van de elektronische dansmuziek. 

Giorgio Moroder leverde de muziek voor het Racerspel van Google, en droeg bij tot Daft Punks Giorgio by Moroder op hun hitplaat Random Access Memories. Voor die samenwerking werd hij in 2014 bekroond met een Grammy voor album van het jaar. In 2015 bracht Moroder zijn recentste studioalbum Déjà Vu uit, waarvoor hij onder meer samenwerkte met Sia, Charli XCX, Kylie Minogue, Britney Spears en Kelis.

Hij werkte samen met o.a. Donna Summer (onder meer I Feel Love, On the Radio, Love to Love You Baby, en Hot Stuff), Cher (Bad Love), Blondie (Call me), David Bowie (Cat People), Debbie Harry (Rush Rush), Freddie Mercury (Love Kills), Bonnie Tyler (Here She Comes) en Pat Benatar (Here‘s My Heart). 

Tickets: www.abconcerts.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter