New Event Yann Tiersen

Bozar Brusselmaandag 18 februari 201920:00

In 2019 gaat Yann Tiersen opnieuw de baan op om zijn publiek live te begroeten. En dat doet hij met de mooiste reden van allemaal: tijdens deze Europese tournee presenteert hij ons in Brussel zijn gloednieuwe plaat, ‘All’. Op 18 februari staat Yann Tiersen in de Henri Le Boeufzaal van het Paleis voor Schone Kunsten!

Doorheen de loop van zijn carrière bouwde de intimistische en aangrijpende muzikant een opmerkelijke, atypische discografie op. Daarbij schuwt de gepassioneerde Tiersen niet om tegen de stroom van de hedendaagse commerciële eisen in te gaan. Hij distilleert poëtische en diepzinnige instrumentale muziek, die je meevoert en doet nadenken Op 15 februari komt zijn tiende LP uit, die hij opnam in zijn nieuwe studio op het bretoense eiland Ouessant, samen met Gareth Jones. ‘All’ behandelt Tiersens favoriete thema’s – zijn band met de natuur en het milieu, zoals we kunnen horen op de vandaag gereleasete single “Tempelhof”.

Afspraak met één van de meest pakkende Franse componisten van zijn generatie, op 18 februari in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

Tickets: www.bozar.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter