New Event Troye Sivan

Lotto Arena Merksemmaandag 4 maart 201920:00

Volgend op de release van zijn warm onthaalde tweede plaat, kondigt Troye Sivan een Europese tournee aan. The Bloom Tour wordt op 23 februari afgetrapt in Glasgow en sluit op 21 maart af in Oslo. Maandag 4 maart staat een Belgische stop gepland in de Lotto Arena!

Geboren in Zuid-Afrika, getogen in Australië en op 23-jarige leeftijd uitgegroeid tot wereldster. De multigetalenteerde Troye Sivan werd voor zijn zangcarrière al bekroond met een MTV Europe Music Award en een Teen Choice Award, maar maakt ook serieus wat faam als acteur. Hij schittert binnenkort in de film ‘Boy Erased’, die in februari 2019 wereldwijd in de cinemazalen verschijnt, aan de zijde van niemand minder dan Nicole Kidman en Russell Crowe.

‘Bloom’, Sivans tweede album, wordt overladen met lovende kritieken. NME reikte de volle vijf sterren uit aan de plaat en het prestigieuze TIME noemde Troye Sivan “The Perfect Pop Star for 2018”. Leadsingle “My My My!” werd zijn tweede nummer 1 in de Billboard Dance Club Chart. Op het album is een featuring met superster Ariana Grande te horen. Het is natuurlijk niet zijn eerste samenwerking met de grootste artiesten der aarde. Eerder werkte hij ook al samen met nr. 1 dj-Martin Garrix: samen dropten ze superhit “There For You”.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter