New Event Lisa Stansfield

Ancienne Belgique Brusselmaandag 4 november 201920:00

Na haar uitverkochte concert dit voorjaar in De Roma in Antwerpen, keert Lisa Stansfield terug naar België op 4 november 2019 in de Ancienne Belgique ter ere van de 30e verjaardag van haar solodebuutalbum Affection.

De 30e verjaardag van het album wordt gevierd met een Europese tournee waar Lisa en haar fenomenale band niet alleen de songs van Affection zullen brengen, maar ook de hits en klassiekers van Lisa’s zeven latere soloalbums. “In het begin waren we een beetje bang, maar we dachten ‘F*ck it, we doen het gewoon en zien wel wat er gebeurt’.” - Lisa Stansfield
This Is The Right Time de eerste echte Lisa Stansfield-single, werd meteen een Top 20-hit in de UK. Enkele maanden later was het met All Around The World dan echt goed raak: wereldwijde nummer 1-noteringen in pop- én R&B-lijsten, wereldwijd succes én een prachtig visitekaartje voor haar solodebuut Affection, dat meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht heeft na de release in 1989.

Radio- en televisiezenders werden overspoeld door de nummers All Around The World (dat echt een wereldhit werd), What Did I Do To You, Live Together, You Can’t Deny It en This Is The Right Time, waarmee Lisa en haar unieke stijl van soul, r&b en Brit-house hun intrede deden bij het grote publiek.

“Ik ben enorm trots op Affection. Ik zei het toen al en ik blijf het zeggen. Dat er een deel van jezelf waarvan iedereen kan genieten daarbuiten rondzweeft, en weten dat zo veel mensen er vandaag inderdaad nog altijd van genieten is een gigantisch compliment. De reacties die het album tot op vandaag krijgt, blijven me inspireren om muziek en emoties uit mezelf naar boven te halen en te delen met zij die het ook met mij willen delen. Het voelt juist aan om het te vieren. Het leven is een cyclus en dat geldt ook voor muziek. Op dit moment en in dit klimaat is Affection helemaal op zijn plaats.” - Lisa Stansfield

Tickets en info
Tickets gaan in verkoop vanaf maandag 3 december 2018 om 11u via www.gracialive.be, www.abconcerts.be of www.fnactickets.be of in alle Fnac verkooppunten.

Tickets: www.abconcerts.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter