New Event Angie Stone

La Madeleine Brusseldinsdag 22 oktober 201920:00

Op 22 oktober verwelkomen we een ware legende in La Madeleine Brussel. Met meer dan vijf miljoen verkochte albums wereldwijd, drie gouden platen, verscheidene Grammy-nominaties en een hele resem awards op zak verandert Angie Stone alles wat ze aanraakt in puur goud.

Haar zeemzoete stem met een onmiskenbaar soulkantje en haar legendarische kwaliteiten als songwriter werden al ingeroepen door topartiesten als Mary J. Blige, Stevie Wonder, D‘Angelo, Alicia Keys en Lenny Kravits.

Toen soulmuziek bij de verloren voorwerpen lag, kwam zij het genre opeisen, zo stond ooit in het blad Rolling Stone te lezen.

In de jaren?70 hielp Angie Stone, toen nog als lid van de eerste vrouwelijke rapformatie Sequence, het inmiddels legendarische Sugar Hill Records op weg naar zijn kenmerkende sound. De Sequence-hit Funk You Up is een klassieker die iedereen trouwens nog steeds aan het dansen krijgt! Begin de jaren 2000 pikte Clive Davis de sound van Stone op toen hij J?Records lanceerde. Angie nam er haar albums Mahogany Soul – goed voor goud – en Stone Love op. De populaire diva blies de soul nieuw leven in en stapte moeiteloos over van de studio naar de planken (ze schitterde op Broadway) en van het televisiescherm naar het witte doek. Angie Stone groeide uit tot een ware legende in een meedogenloos wereldje, een heuse diva buiten categorie.

Mis Angie Stone niet op 22 oktober 2019 in La Madeleine Brussel!

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter