New Event Niels Destadsbader in de kinderschoenen

Stadsschouwburg Antwerpendinsdag 30 april 201920:00

Hij won de MIA voor ‘Vlaams Populair’, speelde samen met boezemvriend Miguel Wiels vier uitverkochte theatershows in Vlaanderen, deed alle grote zomerfestivals aan en als kers op de taart stond hij tweemaal in een uitverkocht Sportpaleis in het teken van zijn 30e verjaardag. 2018 was zonder twijfel hét jaar van Niels Destadsbader.

Kan het nog straffer? Er waren eind december 2018 al meer dan 20.000 tickets verkocht voor zijn nieuwe shows in het Sportpaleis op 6 en 7 december 2019 en met maar liefst 7 (!) MIA-nominaties, waar hij ook zal optreden, kan hij de grote winnaar van de avond worden.

Na het grote succes is het uitkijken naar de intieme setting van de theaters. Onder de noemer ‘Niels Destadsbader in de kinderschoenen’ keert Niels terug naar zijn kindertijd, waarbij hij zijn eigen hits brengt, aangevuld met liedjes uit zijn kindertijd. Niels deelt alles. Van zijn eerste kus tot zijn eerste nota. Om nog maar te zwijgen over zijn eerste baardgroei. Of nee, die moet nog komen. Niels brengt ‘Niels Destadsbader in de kinderschoenen’ op 27 april naar de Capitole in Gent, op 30 april naar Stadsschouwburg Antwerpen en op 25 mei naar Ethias Theater Hasselt. Tickets zijn onmiddellijk beschikbaar. Wees er snel bij!

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter