New Event Rodrigo y Gabriela

Koninklijk Circus Brusselvrijdag 19 april 201920:00

Vijf jaar na hun laatste album is het duo gitaarvirtuozen eindelijk klaar voor een nieuw hoofdstuk in hun verhaal. Rodrigo y Gabriela kondigen de release van hun zevende album aan, en doen ook ons land aan in de bijbehorende tournee. Mis hun terugkeer naar ons land niet, op vrijdag 19 april in het Koninklijk Circus in Brussel!

Rodrigo y Gabriela hebben ons als geen ander meegevoerd op een muzikale reis, aan de hand van een zes prachtige albums tellende discografie. Hun fusion-muziek laat de gemoederen hoog oplaaien terwijl hun meesterlijke gitaarspel de monden doet openvallen. Op de planken combineren de twee een oeverloos charisma met bakken energie. Rodrigo en Gabriela zijn natuurtalenten, zoveel is zeker.

Vandaag kondigt het tweetal de release van een nieuw album aan. Aan ‘Mettavolution’ werd drie jaar lang gecomponeerd en opgenomen in hun studio in Ixtapa, Mexico. De finale details kwamen tot stand in Los Angeles, met hulp van producer Dave Sardy (Oasis, LCD Soundsystem, A Perfect Circle). Hou je vast voor de grote terugkeer van rodrigo y Gabriela!

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter