New Event Macho | new date

Zaal Horta Antwerpendonderdag 5 december 201920:00

‘Macho’ is een hedendaagse Nederlandstalige kameropera met veel humor, een muzikale komedie met nieuwe klassieke muziek. De muziek van gelauwerd componist Robert Groslot neemt je mee in zijn verrassende muzikale wereld van virtuositeit, verfijnde tonaliteit en rythmische avontuur. In samenwerking met theatermaker Thomas Janssens en creatief producent Ralph Broos wordt het een romantische, zwarte komedie. De hele voorstelling is een ironische knipoog naar ons beeld van de liefde, maar waar ware liefde een werkwoord is.

Verhaal

Kitty en Klaus zijn twee heel verschillende mensen. Ze geloven in romantische liefde maar hun zoektocht gaat niet over rozen. Kitty stapt gulzig door het leven. Zij is een sprankelende, levenslustige vrouw en wil de liefde elke dag savoureren. Klaus is een verlegen introvert die zijn dagen slijt in zijn beddenwinkel ‘Droomland’. Hij is een trouwe, grijze muis die wegdroomt van romantische liefde. Als ze mekaar ontmoeten gebeurt er iets: opposites attract. Ze starten een relatie, maar die gaat al snel bergaf. De andere karakters geven naar hartenlust commentaar en adviezen aan het koppel. Er lopen aardig wat macho’s rond in de wereld van Kitty en Klaus, maar die snappen ook niet veel van ware liefde…

Cast

Weinigen weten dat Stefaan Degand als student een opera opleiding startte aan het conservatorium en dus een aardig stukje kan zingen. Als fervent liefhebber van klassieke muziek is dit voor Stefaan een mooie nieuwe uitdaging waar hij “zijn stembanden in kan zetten”. Stefaan staat naast straf professioneel operagezelschap. Brilliante sopraan Liesbeth Devos en romantische tenor Stefan Cifolelli laten zich niet onbetuigd tegen het baritongeweld van Degand en het virtuose 8-koppig gelegenheidsensemble, dat met verve de verfijnde muziek van Groslot uitvoert.

Macho wordt gezongen en boventiteld in het Nederlands.
De voorstelling duurt ca. 90 minuten zonder pauze.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter