New Event The Specials

De Roma Borgerhoutzondag 10 november 201920:00

Op 10 november komen skagrootheden The Specials naar De Roma om hun veertigste verjaardag te vieren. Tickets zijn vanaf 29 maart om 10u te koop via www.deroma.be, 03 600 16 60 en Fnac.

Madness! The Selecter! Er is nog één naam die ontbreekt in het lijstje skagrootheden die De Roma in Borgerhout aandoen. The Specials natuurlijk! Sinds hun reünie in 2011 blijven The Specials timmeren aan hun succesverhaal. Hun aangekondigde veertigste verjaardagsshow in de Brusselse AB verkocht in recordtempo uit, maar de keizers van de Britse ska komen op 10 november terug naar België voor een concert in De Roma. Met hun unieke stijl en explosieve concerten verblijden ze fans van het eerste uur alsook een hele nieuwe generatie.
 
De groep achter Terry Hall schreef mee aan de Engelse rockgeschiedenis, naast bands als The Clash, The Jam en Elvis Costello. Samen met onder andere Madness hielpen ze om ska als muziekgenre opnieuw naar een hoger niveau te tillen, met hun uitgebreide repertoire als perfecte referentie. Van “A Message To You Rudy” en “Nelson Mandela” tot “Gangsters”, “Too Much Too Young”, “Rat Race” en superhit “Ghost Town”... hun ontelbare hits blijven tijdloos. Maar er is voor het eerst in 37 jaar met het album ‘Encore’ ook nieuw materiaal dat naadloos aansluit bij het oude werk. Een niet te missen afspraak met een legendarische groep!

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter