New Event Bart Kaell en Luc Appermont Intiem

De Roma Borgerhoutzondag 15 september 201915:00

Bart Kaëll en Luc Appermont intiem … als team. Op 15 september nemen ze het publiek van De Roma mee naar hun verste verleden, hun mooie en emotionele momenten, hun lief maar ook hun leed. Bart en Luc vertellen honderduit. Van banale weetjes tot gebeurtenissen die hun leven tekenden. Soms met een brede glimlach, soms vertederend en soms met de krop in de keel. Tickets zijn vanaf nu te koop via www.deroma.be, 03 600 16 60 en Fnac.

Wist je dat Bart Kaëll en Luc Appermont elkaar leerden kennen in een café in De Haan? En dat de mama van Bart aquarellen schildert? En dat Luc vroeger helemaal weg was van Nonkel Bob? Duik je graag eens mee in de verhalen achter de schermen van Luc tijdens het Eurovisiesongfestival, het jaar dat onze eigenste Sandra Kim won? In De Roma ontdekt het publiek het allemaal. 

Ongetwijfeld zal ook het dementieverhaal van Lucs mama de aanwezigen beklijven. Humor gecombineerd met pure ernst. Verhalen gecombineerd met liedjes. Het valt allemaal mooi samen en voor deze ene keer laten Bart en Luc het publiek toe in deze unieke inkijk in hun leven.

BART KAËLL (verteller, zang); LUC APPERMONT (verteller, zang); MARC DE BOECK (piano, accordeon); CLAUDE DE MAERTELAERE (piano, trompet); RAF HELSEN (drums); KRISTOF AERTS (bas); DAMI CORLAZZOLI (gitaar)

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter