New Event Underworld

Lotto Arena Merksemvrijdag 22 november 201920:00

Underworld, dat zijn de elektronische muziekpioniers Rick Smith en Karl Hyde, kondigt het slotstuk aan van zijn baanbrekende 52 weken durende DRIFT-reeks: een nieuwe single “Sonaimode (Aditya Game Version)”, een nieuw album ‘DRIFT SONGS’ dat op 25 oktober verschijnt én… de grootste eigen headlineliveshow ooit!

Deze zomer is er alvast een voorsmaakje op Rock Werchter (afsluiter van KluB C op zondag 30 juni), Sonar, Latitude, Roskilde, Down The Rabbit Hole, Lollapalooza en Vivid in Australië, maar het echte hoogtepunt vindt later dit jaar plaats op vrijdag 22 november in de Lotto Arena. Vanaf opening tot het sluiten van de deuren voorziet Underworld het publiek van live muziek. De show is een visueel, muzikaal en technisch vervolg op de innoverende uitverkochte show in Alexandra Palace in London uit 2017. De hits “Born Slippy .NUXX”, “Cowgirl”, “Two Months Off”, “Rez”, … zullen passeren en het nieuwe werk.

Het nieuwe album ‘DRIFT SONGS’ is Underworlds ambitieuze 52 weken durende experiment waarbij iedere week (sinds de start ervan in november) stukjes muziek, video en tekst gedeeld worden via de kanalen van de band. Het hele project culmineert op 25 oktober in het nieuwe full album.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter