New Event Rodrigo y Gabriela

De Roma Borgerhoutzondag 27 oktober 201920:00

Het Mexciaanse gitaarduo Rodrigo y Gabriela komen terug naar De Roma! Tickets voor hun concert op 27 oktober zijn te koop vanaf vrijdag 31 mei om 10u via www.deroma.be, 03 600 16 60 en Fnac.

Wie Rodrigo y Gabriela ooit live aan het werk zag, weet dat het een ervaring is die je nooit meer vergeet. Als geen ander slaagt het Mexicaanse gitaarduo erin om monden te laten openvallen met hun razendsnelle akoestische gitaarspel waarin eigen nummers en bekende covers centraal staan. Rodrigo en Gabriela zijn natuurtalenten, zoveel is zeker. Vijf jaar na hun laatste album en twee jaar na hun vorige passage in een uitverkochte Roma is zijn ze helemaal klaar voor een nieuw hoofdstuk in hun verhaal. Met Mettavolution brengt het duo dit voorjaar hun zesde album uit, en wat voor een. Drie jaar lang werd er hard aan de plaat gewerkt en geschaafd, en dat hoor je meteen.
 
Op hun volstrekt unieke manier slagen Rodrigo y Gabriela er op deze plaat in om hun hele carrière te verenigen in een prachtig werkstukje dat enkel gedragen wordt door twee ongelofelijk straf bespeelde akoestische gitaren. De plaat bestaat uit zes volledig nieuwe composities en één cover waarvan je mond ongetwijfeld open zal vallen. De volledige tweede helft van Mettavolution wordt ingevuld door een versie van Pink Floyds “Echoes” zoals je het nooit eerder hoorde. Rod y Gab zijn erin geslaagd om de classic naar hun hand te zetten zonder ook maar enigszins de kracht van het origineel verloren te laten gaan. Wij kijken in elk geval uit naar hun glorieuze terugkeer!

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter