New Event Gabriel Rios

CC Merksemzaterdag 21 september 201920:15

Het nieuwe cultuurseizoen openen doen we natuurlijk met een grote knal. Zoiets vraagt om een topper, een echte ster. Wat dacht je van Gabriel Rios?

Deze Puerto Ricaans-Belgische muzikant had een groep met wie hij Vlaanderen in vuur en vlam zette, maar ruilde die op het hoogtepunt van het succes in voor een jazzy combo (met Jef Neve en Kobe Proesmans). Vervolgens verhuisde hij naar New York en kwam hij gelouterd terug, met een mooi album – en street cred - in zijn broekzak.

Rios begon aan een mooi parcours, samen met celliste Amber Docters van Leeuwen en contrabasspeler Ruben Samama. De fantastische – bijwijlen sprookjesachtige – samenwerking leidde alvast tot het succesvolle album ‘This Marauder’s Midnight’, een plaat met daarop onder andere het prachtige ‘Gold’. Geen voor de hand liggende single, maar het lied nestelde zich wel drie weken op nummer 1 in de Noorse hitlijsten.

Nu is het weer tijd voor Rios op zijn puurst: helemaal alleen op het podium brengt hij een combinatie van nieuwe, onuitgegeven nummers, en natuurlijk zijn klassiekers.

Tickets: www.ccmerksem.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter