New Event Efterklang

Koninklijk Circus Brusselvrijdag 28 februari 202020:00

Maar liefst zeven jaar hebben we moeten wachten op de terugkeer van deze bijzondere indierockers. Maar eindelijk onthult Efterklang met “Vi er uendelig” nu een nieuwe single, die dit najaar gevolgd wordt door ‘Altid Sammen’, het al even langverwachte vijfde studioalbum van de band. En omdat goed nieuws nooit alleen komt, bevestigt het trio uit Kopenhagen in één slag ook een Europese tournee, die deze zomer start in Edinburgh. Ons land ontbreekt uiteraard niet op het menu! Efterklang staat op 28 februari 2020 op de planken in het Koninklijk Circus in Brussel. Dat wordt een mooie winter!

Na de release van hun prachtige vierde album ‘Piramida’ in 2012, toerde Efterklang de hele wereld rond. Steeds op zoek naar avontuur en muzikale ontdekkingen, beslisten de drie muzikanten kort daarop om zich op nieuwe projecten te focussen. Dat leidde onder meer tot een eigen radiozender, een nieuwe band (Liima) en een opera die in 2017 in de AB opgevoerd werd met The Happy Hopeless Orchestra.
Maar nu achtten Casper Clausen (zang), Mads Brauer (keys) en Rasmus Stolberg (bas) de tijd dus rijp voor de wedergeboorte van Efterklang! Met ‘Altid Sammen’ gaan ze opnieuw op zoek naar de diepgravende en pakkende sound die hen zo typeert. Maak je klaar voor een niet te missen droomreis tussen gitaar, electro en zang!

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter