New Event CPEX

Trix Borgerhoutdonderdag 5 december 201919:30

EEN SNOR, EEN DRUMMENDE BABE EN VETTE LICKS: CPeX KOMT NAAR DEN TRIX!

“Eindelijk, verzuchten talloze rockfans, eindelijk komt CPeX nog eens naar den Trix. Ja, tegen het jaareinde staat de legendarische Antwerpse supergroep ook nog op een ander Antwerps podium. Dat is waar. Maar die optredens zijn uitverkocht.

Bovendien, zo blijkt uit een samenwerking tussen de Leuvense vakgroep musicologie en de medische faculteit, zijn er mensen die boebbels krijgen van De Roma. Dat is niet erg, iedereen heeft recht op een ziektebeeld, maar die mensen hebben dus ook recht op goeie live-muziek.

Maar dat is niet het belangrijkste.

Wat telt is dat Clement Peerens, bijgestaan door de pittige popprinses Lady Dave en en de baldadig bassende Aertbeliën Sylvain, het beste van zichzelf zal geven in de schilderachtige omgeving van de Antwerpse Noordersingel. Het beton van het lieflijke gebouw zal een nieuwe glans krijgen, duizend metalen bloemen zullen bloeien in de berm, en de aanwezigen zullen spontaan genezen van de boebbels die ze zoals reeds vermeld mogelijk elders hebben opgelopen. Want CPeX komt naar den TRIX!“

Tickets: www.trixonline.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter