New Event Volbeat

Sportpaleis Merksemmaandag 4 november 201920:00

De Deens-Amerikaanse hardrockers van Volbeat zijn populairder dan ooit. Het concert in de Lotto Arena was in een mum van tijd uitverkocht. De vraag naar tickets bleef groot. Vandaag kondigt de band aan dat het concert voorzien in de Lotto Arena op donderdag 21 november verplaatst wordt naar een grotere zaal. Deze zaalwijziging betekent ook een wijziging van datum. Volbeat staat op maandag 4 november in het Sportpaleis voor wat hun grootste indoorshow in België ooit wordt. Tickets voor dit nieuwe concert gaan onmiddellijk in verkoop.

Het nieuws volgt op de eerdere aankondiging van de ‘REWINDREPLAYREBOUND’-wereldtour en het nieuwe album ‘REWINDREPLAYREBOUND’ dat vanaf 2 augustus verkrijgbaar is. De verwachtingen staan hooggespannen na de #1 chartnotering van voorganger ‘Seal The Deal & Let’s Boogie’ in o.a. België, Duitsland, Zweden, Denemarken, en Finland uit 2016.

Volbeat staat bekend om zijn geheel eigen en herkenbare sound van psychobilly en punkgetinte rock-‘n-roll. De band is een graag geziene gast op Graspop Metal Meeting en Rock Werchter. Hun laatste indoorpassage in België vond plaats in een tot de nok gevuld Vorst Nationaal in november 2016. Special guest op het Europese luik van de ‘Rewind, Replay, Rebound Tour’ is het Amerikaanse Baroness, met het Canadese Danko Jones als opener.

Special guest: Baroness
Opening act: Danko Jones

Tickets: www.livenation.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter