<<  >>

New Event Chaplin

Stadsschouwburg Antwerpenzaterdag 24 februari 201820:00

Info:

In Chaplin, de musical volgen we het levensverhaal van Charlie Chaplin en ontdekken we hoe hij van Londens straatkind uitgroeide tot een van de bekendste Hollywoodsterren uit de geschiedenis. Het wordt een betoverende reis door het leven en de carrière van een van de grootste acteurs en filmmakers uit de twintigste eeuw.

De vloeiende en spectaculaire decorwissels brengen je van het Londen van eind negentiende eeuw, over Hollywood en de beroemdste settings uit Chaplins films, naar de uitreiking van de Oscars in 1972, waar de eeuwige ‘zwerver’ met een Honorary Award werd gevierd.

Het liveorkest zorgt voor een schitterende soundtrack bij de film over Chaplins leven en begeleidt de uitmuntende zangprestaties van de hele cast. Speciaal voor deze herwerkte productie werd nieuwe muziek geschreven.

Het stuk speelt zich af in een oude filmstudio waarin Chaplin mijmert over zijn leven, zijn werk en zijn belangrijkste creatie, The Tramp, die voor hem zowel een zegen als een vloek blijkt.

Deze musical toont op een spectaculaire en ontroerende wijze het genie maar ook de grote menselijkheid van een van de grootste genieën van de 20e eeuw.

De Antwerpse musicalacteur Nordin De Moor vertolkt de rol van Charlie Chaplin en Roel Vanderstukken kruipt opnieuw in de huid van Sydney Chaplin, de broer en manager, maar vooral de onvoorwaardelijke steun en toeverlaat van Charlie Chaplin.


Tickets: www.stadsschouwburgantwerpen.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

<<  >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news