Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<

New Event Grease

Stadsschouwburg Antwerpendonderdag 12 september 202420:00

Info:

In september 2024 brengt Albert Verlinde ism Senf Theaterpartners, Jaco Kaasschieter en House of Entertainment een nieuwe, frisse musicalversie van de geliefde feelgood klassieker ‘Grease’ – mét Vlaamse hoofdcast – op de planken in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. 

Hoewel de originele versie van Jim Jacobs (tekst) en Warren Casey (muziek) al dateert van 1972, en de iconische film met John Travolta en de betreurde Olivia Newton-John uitkwam in 1978, is ‘Grease‘ nog altijd een absolute publiekslieveling. Het romantische verhaal van Sandy en Danny, en natuurlijk onsterfelijke hitsingles als You’re The One That I Want, Hopelessly Devoted To You, Summer Nights en Sandy, doen het publiek nog steeds dromen. 

Het verhaal

‘Grease’ vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

‘Grease‘ staat garant voor een avond topamusement vol humor, sprankelende dans en heerlijke muziek. Deze show wil je niet missen, dus Let’s go together en beleef deze meeslepende feelgood klassieker live in het theater!

“Ik kijk enorm uit naar de voorstellingen in Vlaanderen en verheug me nu al op de zoektocht naar het Vlaamse talent dat mag schitteren in deze productie. ‘Grease’ is voor een jonge generatie altijd weer een gouden kans om hun talenten aan het publiek  te presenteren.”

- Albert Verlinde, producent -


Tickets: www.ticketmaster.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

<<
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter