<<  >>

New Event Audition for Life | Art

Bourla Antwerpenwoensdag 26 september 201820:00

Info:
Mokhallad Rasem en choreograaf Helge Letonja onderzoeken de analogie tussen kunst en leven met een cast van artiesten en performers. 

Elk mens heeft niet alleen een verhaal, elk mens schrijft ook actief zijn eigen verhaal. Door zijn dromen na te jagen. Door een welbepaalde plek in de wereld op te eisen. Die situatie ligt niet zo ver af van een acteur of danser die auditioneert voor een rol: hij of zij moet op dat moment, in die context bewijzen wat hij of zij kan. En duidelijk maken voor welke rol hij of zij ambitie heeft: een hoofdrol, een bijrol, een figurant, ...
Wie niet slaagt voor een auditie of in het verwerven van een bepaalde plek in het leven, moet zich afvragen: hoe kan ik me aanpassen? Hoe ga ik zo flexibel mogelijk in dialoog met de realiteit, met wat een specifieke context van me vraagt? En dan telkens opnieuw proberen. En opnieuw... In de stiekeme hoop dat daarmee ook de wereld een beetje verandert.

In nauwe samenwerking met de Duitse choreograaf Helge Letonja wil Mokhallad Rasem deze analogie tussen kunst en leven speels onderzoeken in Audition for Life/Art met een cast van professionele artiesten en performers. Elk van hen heeft een gemengde achtergrond of herkomst maar woont inmiddels enige tijd in Bremen. De performers zullen moeiteloos van rol kunnen wisselen: ze doen audities en nemen audities af. Voor de kunst en voor het leven.

Een project van Stadtkultur Bremen ondersteund door Metropolregion Nordwest, Oldenburgische Landshaft en Der Senator für Kultur, Bremen

Tickets: www.toneelhuis.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

<<  >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter