<<    >>

Dit was Sziget Festival 2018

desc

Bert Hertogs

Special Sziget Festival Budapest | powered by Hungarian Tourism Agency

Wat een geweldig fijne week heeft Concertnews.be beleefd op Sziget Festival! Naast Glastonbury Festival is het wellicht zowel qua boodschap als inhoudelijk (combinatie van installaties, podiumkunsten en concerten) het festival dat qua identiteit het dichtst ligt bij die van Concertnews.be omwille van de culturele rijkdom en diversiteit. Binnen die omgeving 10 jaar Concertnews.be mogen vieren, is dan ook een droom die uitkwam.

Concertnews.be wil dan ook iedereen bedanken die voor mooie opportuniteiten zorgde, van platenfirma's, tour managers, promotoren, over persmedewerkers. Last but not least wil Concertnews.be uitdrukkelijk het Hungarian Tourism Agency bedanken. Dankzij hen kon Concertnews.be een persreis meemaken in het fijne gezelschap van De Morgen die gelukkig geen naast zijn schoenen lopend ego zond, maar gewoon een erg toffe collega. Haar verslag lees je binnenkort in de krant.

Dit was Sziget Festival 2018

Audio interview Teme Tan

desc

Bert Hertogs

De Congolees-Belgische Témé Tan treedt op Sziget Festival op. Reden voor een interview over de Beastie Boys, identiteit en je eigen sound creëren.

Audio interview Teme Tan

Audio interview Blaudzun

desc

Bert Hertogs

Johannes Sigmond of Blaudzun heeft net een nieuwe plaat uit. Die heet _UP_ en is het sluitstuk van het drieluik Jupiter. Het schijfje bracht ie 10 jaar na zijn debuut uit. Een gesprek over eclecticisme, David Bowie, Arcade Fire, standje twee, standje tien, en hoe moeilijk het is om de achtergrond te ruilen voor de voorgrond. Terloops vermeldt de interviewer ook nog School is Cool.

Audio interview Blaudzun

Audio interview Goo Goo Dolls

desc

Bert Hertogs

Met Iris bracht Goo Goo Dolls in 1999 een wereldhit uit. Het jaar waarin ondergetekende zijn Prom Night beleefde. Na jarenlange afwezigheid in het Europese live circuit is de Amerikaanse rockband terug. Tijd voor een gesprek met Johnny Rzeznik en Robby Takac.

Audio interview Goo Goo Dolls

Audio interview Aurora

desc

Bert Hertogs

Een van de strafste interviews in 10 jaar Concertnews is dat met Aurora geworden op Sziget Festival 2018.

Audio interview Aurora

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter