PDF-versie voor persoonlijk gebruik

Recensie She s Funny That Way

woensdag 20 mei 2015Kinepolis

She
Foto: KFD

She’s Funny That Way is een sympathieke komedie met een plot waar het ‘hoe toevallig’-gevoel meermaals in ons op kwam. De film heeft een cast met weinig onbekende gezichten. Zo spelen naast Jennifer Aniston, die zonder twijfel een van haar slechtste vertolkingen ooit in deze film neerzet, ook nog  Owen Wilson, Imogen Poots en Kathryn Hahn. Wilson speelt zijn standaard Wilsonpersonage en komt, zoals vaker, met een weinig verrassende rol in deze film voor.

Al bij al hebben we behoorlijk wat moeten lachen met deze prent en moeten we toegeven dat, hoe ongeloofwaardig het verhaal ook in elkaar zat, er toch enkele hilarische situaties ontstaan doorheen de film. De ongeloofwaardigheid zit vooral in de link tussen de verschillende personages in de film. Zo ongeloofwaardig en ver gezocht dat het zelfs ingewikkeld wordt. We doen ons best om het even te schetsen. 

Izzy (Imogen Poots) is een escorte die na een avondje uit met de Broadway-regisseur Arnold (Owen Wilson) haar leven volledig ziet omslaan. Ze droomde  er al van kleins af aan om actrice te worden. Door de ‘magische’ woorden van Arnold besluit ze er volledig voor te gaan. Arnold is wel getrouwd met Delta (Kathryn Hahn), die ook de hoofdrol zal spelen in Arnolds nieuw toneelstuk. Uiteindelijk wordt Izzy opgeroepen voor een auditie van: (twee keer raden) Arnolds toneelstuk. De schrijver van het toneelstuk wordt vanaf de eerste ontmoeting meteen verliefd op Izzy, maar is op dat moment aan het daten met de therapeute van Izzy. Om er nog een schepje bovenop te doen is de vader (die detective is) van de toneelschrijver Izzy al maandenlang aan het volgen in opdracht van een geobsedeerde klant van Izzy. Blijkt dat die man ook nog eens naar dezelfde therapeute gaat als Izzy. 

Zoals nu wel duidelijk is, zit het verhaal nogal vergezocht in elkaar wat de fun er gedeeltelijk van wegneemt. Volgens ons had deze film evengoed, of zelfs beter geweest met een eenvoudigere verhaallijn. Deze compleet overbodige moeilijkheid, neemt niet weg dat deze film toch wel een leuke komedie is die een flinke portie humor serveert. 

< Elvin Vanzeebroeck >


Do you like our reviews and pictures?
Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.
You make an independent website like ours possible. Thanks!







Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter