New Event The Legend of Morricone

Koninklijk Circus Brusselmaandag 16 mei 202220:00

Een uniek eerbetoon aan één van de grootste filmcomponisten
aller tijden: Ennio Morricone.
Herbeleef zijn onvergetelijke soundtracks voor films als “The Mission“,Once Upon a Time in the West“, “The Good, the Bad and the Ugly“, Cinema Paradiso“ en nog vele andere meesterwerkenlive in het Koninklijk Circus te Brussel. Uitgevoerd door het 30-koppige Ensemble Symphony Orchestra en een geweldige sopraan.

Eerbetoon aan Ennio Morricone
In juli 2020 overleed een van de meest legendarische componisten die de filmwereld gekend heeft: Ennio Morricone. De soundtracks die Morricone componeerde voor films als “Once Upon a Time in the West“, “The Good, the Bad and the Ugly“ en “Cinema Paradiso“ werden net zo legendarisch als die films zelf. Als geen ander wist Morricone de onuitgesproken sfeer van een film in klanken te vatten. Waarbij hij er tijdens zijn carrière, die meer dan 60 jaar en 400 scores omspande, telkens in slaagde zichzelf opnieuw uit te vinden. Zijn werk voor de westerns van Sergio Leone werd bepalend voor de klank van het Wilde Westen. Muziek uit deze films, en vele andere, hoort u tijdens The Legend of Morricone.
The Legend of Morricone is dus nu ook eindelijk in 2022 in België te bewonderen! Het eerbetoon aan de legendarische componist houdt op 16 mei 2022 halt in het Koninklijk Circus te Brussel.
Voor meer informatie: www.gracialive.be

Tickets: www.gracialive.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter