New Event Mama‘s Jasje

De Roma Borgerhoutdinsdag 28 september 202120:30

CORONA-UPDATE: de concerten van Mama‘s Jasje worden verplaatst naar een nieuwe datum: 17 april wordt 28 september 2021 en 22 mei wordt 29 september. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht. Dank voor je begrip. 

Nederlandstalige hits voor fans van Clouseau, Wim Soetaer en Stan Van Samang.

Mama’s Jasje bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden! De band rond singer-songwriter Peter Vanlaet brengt dit voorjaar voor de gelegenheid een feestelijk album uit met een selectie van -niet toevallig- 30 nummers. Tien greatest hits. Tien prachtige hommages. Tien spiksplinternieuwe songs!

En er staat natuurlijk ook een tournee op het programma. Op zaterdag 17 april trapt Mama‘s Jasje de verjaardagstournee af in De Roma, op 22 mei komen ze terug voor het laatste concert van hun theatertour. Op de setlist staan -jawel- 30 songs, waaronder onsterfelijke klassiekers als “Zo Ver Weg“, “Een Teken Van Leven“, “Doe Het Licht Maar Uit“ en “Als De Dag Van Toen“. Dat Peter Vanlaet op het podium minstens even hard zal schitteren als in het net afgelopen seizoen van ‘Liefde Voor Muziek‘ staat buiten kijf. Dat wordt genieten!

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter