New Event Discobaar A Moeder

Lotto Arena Merksemvrijdag 17 september 202120:00

Eindelijk nog eens uit ons kot,
we gaan voor zotter dan zot!

Op vrijdag 17 september kan je weer volledig uit je dak gaan in de Lotto Arena: Discobaar A Moeder pikt de draad weer op en organiseert een groots dansfeest in ‘full force’. Na het laatste meer dan geslaagde feest op 6 maart 2020, kunnen we weer uitkijken naar zorgeloos dansen en feesten. Of september niet te vroeg is? “Goh, alles wijst erop dat het gaat lukken, niet? En moest het toch niet mogen, dan blijven de tickets geldig voor het volgende feest”.

Dat we nood hebben aan perspectief, dat de goesting om weer ‘vollenbak’ te feesten heel hard aanwezig is én dat september best nog veraf is. Dat is duidelijk. Of op 17 september een groots feest organiseren in een giga zaal haalbaar is, daar geloven de Ras en de Schele van Discobaar A Moeder in. En stel dat het toch niet kan: “We houden 11 maart 2022 als backup in gedachten.”

Discobaar A Moeder all night long in de Lotto Arena, dat is geleden van een week voor de algemene lockdown. De vinyllovers zaten ondertussen niet stil en bleven online aanwezig met hun ‘hou de moed erin’- filmpjes die ze bijna dagelijks op hun facebookpagina dropten. “Tijdens de lockdowns probeerden we toch voor entertainment te zorgen én de band met ons publiek warm te houden, we zijn ervan overtuigd dat het nu tijd is om weer uit te kijken naar een écht feest.”

Moest het feest in de Lotto Arena in september toch niet kunnen doorgaan blijven die kaarten gelden voor het volgende feest daar op 11 maart 2022.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter