New Event Niels Destadsbader Sterker

Sportpaleis Merksemvrijdag 26 november 202120:00

De coronacijfers zijn dan wel wat wispelturig, belangrijk is dat de vaccinatiegraad blijft stijgen. We kijken uit naar verdere versoepelingen deze zomer. Welgekomen en deugddoende stappen in de richting naar meer vrijheid. Het einde van de tunnel lijkt in zicht. Maar als we het afgelopen jaar één ding geleerd hebben, is het wel dat het in tijden van pandemie bijzonder moeilijk is om de toekomst te voorspellen.

Het Overlegcomité doet op dit moment nog geen formele uitspraak over wat na de zomer wel en niet mogelijk zal zijn. Die onzekerheid maakt het niet makkelijk om een concertreeks te plannen waar maandenlange voorbereiding aan vooraf gaat. Het is vanuit die optiek dat Niels Destadsbader en zijn team beslist hebben de geplande concerten van 8, 9 en 10 oktober in het Sportpaleis nog heel even uit te stellen naar respectievelijk 26, 27 en 28 november 2021.

Wat we met zekerheid weten is dat Niels vastberaden is om zijn terugkeer naar het Sportpaleis groots en spectaculair te vieren met zijn publiek. Met zijn nieuwe show ‘Sterker’ is hij klaar om zijn fans opnieuw samen te brengen en hen te trakteren op een avond vol verrassingen. “We hebben ons publiek zo hard gemist, dat we hen echt willen verwennen.” aldus Niels. “Alleen jammer dat ik nog een paar maanden mijn mond moet houden en alles een verrassing moet blijven. Altijd moeilijk als je zo enthousiast bent.” (Lacht)

Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter