New Event Pavement

Koninklijk Circus Brusselmaandag 7 november 202220:00

Pavement speelt op maandag 7 november 2022 in het Koninklijk Circus in Brussel. Na een eerdere reünie in 2010 keert de Californische indieband na lange afwezigheid terug naar het podium. Een unieke ervaring voor fans van deze karakteristieke undergroundband. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 10 september 11:00 uur via www.ticketmaster.be.

Na de breuk van Pavement in 1999 volgde er een radiostilte van ruim 10 jaar. In 2010 speelde de band enkele benefietshows en verraste fans vervolgens met een reeks festivalshows waaronder Primavera Sound en Roskilde Festival. Van een definitieve hereniging bleek toen helaas geen sprake. Nu in 2022 keren ze terug naar de concertpodia. Voor fans dé kans om als vanouds te genieten van deze authentieke en inmiddels tijdloze indierock. Met iconische nummers zoals ‘Cut Your Hair’ en ‘Gold Soundz’ belooft het een nostalgische avond te worden, hadden we al gezegd dat de nineties terug zijn?

Pavement bracht sinds de start van hun muzikale loopbaan in 1989 vijf toonaangevende albums uit, waaronder Wowee Zowee en Crooked Rain, Crooked Rain. Daarnaast noemen critici het debuutalbum Slanted and Enchanted regelmatig als één van de toonaangevendste indierockalbums van de jaren ’90. Vandaag de dag is de band nog altijd een belangrijke bron van inspiratie voor menig artiest. De Californische band onder leiding van zanger/gitarist Stephen Malkmus is nog steeds één van de invloedrijkste bands ontstaan in de Amerikaanse underground.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 10 september 11:00 via www.ticketmaster.be.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter