New Event Justin Bieber

Sportpaleis Merksemdinsdag 21 maart 202320:00

Door de massale vraag naar tickets komt Justin Bieber op 21 maart 2023 voor een tweede concert naar het Sportpaleis.

De Bieber fever was de afgelopen dagen hard te voelen! Tickets voor het concert van Justin Bieber op 20 maart 2023 in het Sportpaleis Antwerpen waren dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Goed nieuws, want hij Justin Bieber komt voor een tweede concert op 21 maart 2023 naar het Sportpaleis.

De waanzinnig populaire Justin Bieber houdt op 20 en 21 maart 2023 halt in het Sportpaleis Antwerpen met zijn wereldtournee ‘Justice’, naar zijn laatst verschenen album. Het werd uitgebracht in maart 2021 en schopte het tot meest gestreamde album in 117 landen. Het album en de nummers erop hebben het de wereldwijde beroemde zanger naar ongekende hoogten doen stijgen.

‘Justice‘ heeft wereldwijd bijna 9 miljard streams op zijn naam staan, dankzij de internationale tophits ‘Anyone’, ‘Lonely’ en ‘Holy’, die al 2 miljard streams optekenden nog voordat het album was uitgebracht. Daarop volgde meteen een nieuwe doorbraak met de hit ‘Peaches’ die goed is voor 2,5 miljard streams tot nog toe. Het duet ‘Stay’ met The Kid LAROI werd in juli van dit jaar uitgebracht en werd het nummer dat het snelst ooit 1 miljard streams op Spotify behaalde.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter