New Event The Clement Peerens Explosition

De Roma Borgerhoutdinsdag 20 december 202220:00

Muziekminnend Vlaanderen verkeert officieel in staat van rouw: de legendarische rockgroep The Clement Peerens Explosition kondigt aan dat ze in 2022 voor goed hun schup zullen afkuisen.  

Maar dat doen ze niet zonder nog een laatste keer afscheid te nemen van hun fans, op 20 december 2022 in de very Aantwaarpse zaal De Roma

De ware reden van hun plotse afscheid blijft - zoals dat bij alle grote bands gaat - in mysterie gehuld. 

Daar hebde gij geen zaken mee, ik ga da niet aan awe neus hangen, want ge zou da toch niet snappen”, zo reageert CPEX-opperhoofd Clement Peerens.  

Het zullen ongetwijfeld emotionele maanden worden voor muziekliefhebbers van over het hele land, maar we hopen dat tegen december 2022 de traantjes opgedroogd zijn om er samen met Clement Peerens, de hemelbestormende Aertbeliën Sylvain en de Ueberbabe Lady Dave nog een laatste lap op te geven! Geniet nog een allerlaatste keer van hun meesterlijke riffs en hun onverwoestbare repertoire.  

Wil je nog een laatste keer los gaan op ‘Vinde gij mijn gat’, ‘Foorwijf’, ‘Boecht van Dunaldy’ of de nieuwe single ’Na is ‘m vol’ (tegen december 2022 ongetwijfeld een klassieker!)?  

Kom dan zeker naar De Roma op 20 december 2022! Mis deze avond je afspraak met de geschiedenis niet! Olraaait! 

Ter voorbereiding kan je alvast ‘Na is ‘m vol‘ - de allerlaatste single van The Clement Peerens Explosition beluisteren.

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter