New Event Dana Winner Invites, One Night Only

Sportpaleis Merksemzondag 30 oktober 202220:00

Op zondag 30 oktober 2022 zal Dana Winner in het Antwerps Sportpaleis staan voor een éénmalig en allicht ook het grootste concert uit haar carrière. En ze gaat hier niet alleen staan, want Dana Winner heeft voor dit concert maar liefst twee internationale gastartiesten uitgenodigd!

Eerder maakte ze al bekend dat Il Divo, ‘s werelds grootste klassieke zanggroep dat al optrad met wereldsterren zoals Barbra Streisand en Céline Dion, aanwezig zal zijn. De drie heren werden 15 jaar geleden ontdekt door Simon Cowell, groeiden uit tot een van de best verkopende groepen ooit binnen de klassieke muziek en traden reeds eerder op met wereldsterren zoals Barbra Streisand en Céline Dion.

En eindelijk is ook geweten wie haar tweede special guest zal zijn: RONAN KEATING!
Bekend geworden als leadzanger van de populaire Ierse boysband Boyzone, maakte Ronan Keating vanaf 1999 ook furore als soloartiest met hits zoals ‘When You Say Nothing At All’, ‘Life Is A Rollercoaster’, ‘Father And Son’ en ‘If Tomorrow Never Comes’. De 45-jarige Ier met zijn onmiskenbare stem zit ondertussen 29 jaar in het vak en kan terugblikken op heel wat successen. Zo was hij niet alleen gastheer van o.a. het Eurovisie Songfestival en de MTV Awards, maar werkte hij ook samen met wereldsterren zoals Eltohn John, LeAnn Rimes, Lulu en the Bee gees.

Dana Winner brengt naast haar internationale gasten een volledig nieuwe show met haar grootste hits maar ook nieuwe nummers, bijzondere verrassingen en technologische hoogstandjes. Redenen genoeg dus voor een onvergetelijke avond met Dana Winner, Il Divo en Ronan Keating in Antwerpen!

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter