New Event Günther Neefs

Schouwburg Noordvrijdag 31 maart 202314:00

Al 30 jaar is Günther Neefs een vaste waarde in de Vlaamse muziekwereld. Hij geniet nog elke dag van zijn leven vol muziek.  Op 30 jaar heeft Günther Neefs niet alleen 15 full cd’s op zijn palmares, waarvan een aantal met goud en platina werden onderscheiden, maar ook heel veel mooie herinneringen.

In deze theatershow grijpt de warmste stem van Vlaanderen terug naar 30 liedjes die voor hem een speciale betekenis hebben, die hem hebben geraakt. Niet alleen pareltjes uit zijn eigen Nederlandstalig repertoire, maar ook onweerstaanbare evergreens uit de Lage Landen komen aan bod. Will Tura, Rob De Nijs, Stef Bos, Bart Peeters, Bart Herman en Ann Christy zijn maar enkele grote namen die de revue passeren. Uiteraard mag ‘Laat ons een bloem’ van Louis Neefs ook niet ontbreken in deze persoonlijke terugblik.

30 bijzondere verhalen geven een uniek beeld van Günthers stijlvolle reis door showbizzland. Een sprong van 30 jaar in een rijk verleden, ondersteund door mooie sfeerbeelden.

Met zijn sterke liveband brengt Günther Neefs een diverse sound naar Schouwburg Noord. Soms stomend, soms aangrijpend, maar steeds met de garantie op liedjes met een ziel.

Tickets: schouwburgnoord.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter