New Event Badje Vol Met Stroop

Schouwburg Noorddonderdag 2 februari 202320:15

Guga Baul en Jonas Van Thielen, allebei kinderen van het magische jaar 1986, nemen je mee op een heerlijke trip naar de beste Vlaamse fictie van de jaren 80 en 90.

Spilfiguur van hun verhaal is de Vlaamse oppergod van de comedy, onsterfelijk als Hector en Koko Flanel: Urbanus. De reis brengt hen verder naar ‘Postbus X’, ‘Kulderzipken’, ‘FC De Kampioenen’, ‘De Droomfabriek’, ... alles wat Guga en Jonas decennia kleur gaf vertellen ze door aan het nageslacht, mijn gedacht!

Door zo vaak naar die series en films te kijken leggen ze verbanden en ontdekken ze verborgen verhalen over de acteurs. Zelfs als je nog nooit van een reeks gehoord hebt, of zelfs nog niet geboren was toen ze werden uitgezonden, word je meegesleept in hun aanstekelijk enthousiasme en fijne humor.

Guga Baul is acteur, zanger en stemmenimitator. Studio Guga is zijn band waarin hij nummers schrijft en brengt alsof ze door iemand anders gemaakt zijn (Raymond Van het Groenewoud, Bart Peeters, Tourist LeMC,...)

Jonas Van Thielen is acteur, reporter en theatermaker. Met zijn solo vertelling ‘De Leeuw van Vlaanderen’ bracht hij een humoristisch eerbetoon aan de film van Hugo Claus uit 1985. Zijn vorige theaterproject PSP aka ‘Peter Sellers Project’ aka ‘PlayStation Portable’ was een vermakelijke race doorheen de filmgeschiedenis rond Peter Sellers.

‘Badje vol met stroop’ is een wonderlijk verhaal over Vlaamse fictie klassiekers, voor 8 tot 88 jaar.

Tickets: schouwburgnoord.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter