New Event Hunters & Collectors

corso Berchemvrijdag 16 juni 202320:00

We celebrate the Art of Walking

Met hun nieuwe creatie ‘Hunters & Collectors’ keert Voetvolk terug naar zijn roots. Het voetvolk levert het werk op de grond dat de grenzen van het front verlegt, en precies dat maken ze op een bijzondere manier het thema van deze voorstelling. 

Met ‘Hunters & Collectors’ betreedt Voetvolk het rijk van de vrijheid. Geen mythische plek, maar de wereld zoals hij zich stapsgewijs laat doorkruisen. Overdag wandelen ze, door weer en wind, van Bornem – waar ze de dag voordien spelen – naar Berchem. Toeschouwers kunnen onderweg aansluiten en weer afhaken. Samen bereiden ze het ritueel voor van de avond. 

In c o r s o zie je een adembenemend spel van voeten, voor zeven performers en begeleid door bezwerende live muziek. Nooit deden ze hun groepsnaam meer eer aan. Nooit vielen ze er zo mee samen. Met Hunters & Collectors, we celebrate the Art of Walking.

In totaal zullen de dansers tijdens deze creatietournee van ‘Hunters & Collectors’ naar 23 kunst -en cultuurcentra wandelen. Meer informatie over waar en hoe je kan aansluiten volgt.  

Tickets: corso.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter