New Event Deeg

corso Berchemvrijdag 2 december 202219:30

‘DEEG’ laat de mens zien, die zijn redding vindt in creativiteit, om te overleven in de leegte

In een nagenoeg lege wereld staan twee mannen, met een paar dingen die niet veel meer zijn dan wat ze zijn: een emmer, meel, een tak, een stoel, een tuinslang.

Apocalyptische, futuristische, ritualistische, komische, kosmische en prehistorische beelden ontstaan. Twee mannen die van niets, iets proberen te maken. 
Zintuiglijk.

‘DEEG’ is, na Kadrage, een nieuwe beeldende creatie van Peter Vandemeulebroecke en Jef Van gestel op het snijvlak tussen beeldende kunst, performance en fysiek theater. De voorstelling staat of valt niet bij één bepaalde interpretatie en daagt het publiek uit. Het is caleidoscopische beeldenmachine over hoe de mens voortdurend zijn wereld probeert vorm te geven.

‘DEEG’ is onderdeel van het afscheidsweekend van Tuning People. Na 17 jaar gaan de drie Tuners hun eigen weg. Maar dat doen ze niet voor ze in c o r s o uitzwaaien als Tuning People met drie voorstellingen op één weekend. Op vrijdag en zaterdag kan je de voorstellingen ‘DEEG’ en ‘BALK’ combineren met een speciaal combiticket. 

Tickets: corso.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter