New Event Alice in Randomland

DE Studio Antwerpenzaterdag 13 mei 202315:00

De tweede productie van het jonge theatercollectief DINSDAG.ORG gaat opnieuw over internetcultuur. Of beter nog: over cultuur, want ze vragen zich af waarom we internetcultuur zo vaak labelen als minderwaardig, terwijl heel veel jongeren ermee opgroeien. De online wereld is een volwaardig deel van hun referentiekader, met eigen regels wat betreft aandachtsspanne, humor en beeldtaal.

Alice in Randomland is een absurde reis door de diepe krochten van het digitale rabbithole, waarin alles random lijkt, of anders wel fucked up weird en mega cringe is. Een escapistische droom van een verdwaalde puber die antwoorden zoekt in de online wereld.

Soms is Alice woke, dan is ze weer wack. In de metaverse ontmoet ze de vreemdste figuren: Metaman, Tiny House Tim, de zoekbalkkat, Elon Muskito en Jeff Bezooz.

Dora the (internet) Explorer on speed. Alice in Wonderland op lsd. Een non-binaire chick-dude van veertien jaar, die er stiekem van droomt om ín de internetwereld te leven - de ultieme vorm van escapisme.

Tickets: www.destudio.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter