New Event Rammstein

Koning Boudewijnstadion Brusselvrijdag 4 augustus 202318:00

Rammstein vlamt op vrijdag 4 augustus 2023 in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Geen Zeit te verliezen op donderdag 8 september want dan start om 10u de ticketverkoop via www.greenhousetalent.com

Op 29 april 2022 bracht de band hun nieuwste plaat ‘Zeit‘ uit. Het album katapulteerde zich naar de hoogste positie in maar liefst 11 landen. Én zelden gezien in De Afrekening van juni: Rammstein pakte niet alleen nummer 1 maar ook de nummer 2 in de lijst. ‘Zeit‘ op kop, gevolgd door ‘Zick Zack‘. Ook de wervelende shows in Oostende zinderden na met maar liefst 3 albums in de top 10 en 5 songs die aanzienlijk stegen in de Ultratop. De Belgische pers was unaniem lovend over de verpletterende passage van de band in Oostende, met uitsluitend 4 tot 5-sterren reviews! 

Rammstein schakelt zo mogelijk nog een versnelling hoger met de aankondiging van data in Europa waaronder een concert op 6 juli in het Stadspark, Groningen en op 4 augustus in het Koning Boudewijnstadion, Brussel! Rammstein trakteert op een spectaculaire show die letterlijk in vuur en vlam staat. Verwacht je aan een perfect georkestreerde band met de zalige humor en pathetiek van de Rammstein-act! Qua stijl, grootsheid en kwaliteit is dat alles zonder meer uniek in de muziekwereld. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Rammstein al zijn fans en al wie op het punt staat fan te worden een nieuwe kans biedt om deze “gigantische show” (Rolling Stone) live te beleven!

Geen Zeit te verliezen! Zet je alarm voor volgende week donderdag 8 september om 10u. Dan barst de verkoop los voor de felbegeerde tickets van het Rammstein concert op vrijdag 4 augustus in het Koning Boudewijnstadion. Tickets via www.greenhousetalent.com.

Opgepast voor doorverkopers van tickets en valse Facebookevents. De enige officiële ticketkanalen zijn Ticketmaster en Eventim. Tickets aangekocht via andere kanalen geven geen garantie op toegang. De zwarte lijst met doorverkopers is te vinden op ilovemyticket.comEr is een limiet van 6 tickets per persoon.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter