New Event M. Pokora

Paleis 12 Brussels Expovrijdag 20 oktober 202320:00

Matt Pokora gaat in 2023 opnieuw op tournee voor een grandioze show om zijn 20-jarige carrière en zijn ontelbare hits te vieren. Techno-futuristische scenografie, hallucinante special effects, opeenvolging van hits zonder adempauze: elke tour van hem is een must-see.

Na Pyramid, een show met hints naar de klassieke oudheid die de creatieve impuls en het overschrijden van fysieke grenzen oproept, keert Matt Pokora terug met een nog ongelooflijker show, die intense emoties oproept. Puttend uit zijn persoonlijk leven (het koppel, het vaderschap, de vriendschap...) keert de artiest terug naar de essentie van de mens en naar wat hem verbindt met zijn alter ego‘s.

Matt Pokora is de Franse artiest die bekend staat om zijn ultra-technische podiumprestaties, die zijn fans een spectaculaire show garanderen. Omringd door zijn dansers en muzikanten, brengt Matt Pokora een indrukwekkende show op het podium en geeft een nieuw en subliem gezicht aan zijn personage. Met het Epicentre Tour podium, komt Matt Pokora de energie uit het hart van het publiek halen.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter