New Event P!NK | Werchter Boutique

Festivalwei Werchterzaterdag 17 juni 202312:00

Hoera, twee nieuwe namen voor Werchter Boutique! Vandaag worden OneRepublic en Goldband aan de affiche toegevoegd. Dat zijn veel hits, veel meezingers en vooral veel feest. Eerder werd al bekendgemaakt dat P!NK het festival zal headlinen. Werchter Boutique vindt plaats op zaterdag 17 juni in het Festivalpark. Meer namen voor het festival worden later aan de affiche toegevoegd.

OneRepublic heeft een bijzondere gave: dikke hits schrijven. Dat elke maand meer dan 40 miljoen streams genoteerd worden op Spotify is geen toeval. Counting Stars, Run, Apologize, Rescue Me en recente single I Ain’t Worried herken je bij de eerste noot. 
 
Wie afgelopen zomer op Rock Werchter was en daar op zaterdag de opener van de dag meepikte, kwam terecht op de grootste fuif ooit op het middaguur. Verantwoordelijk voor al dat uitzinnig plezier: Goldband. Catchy songs zoals Noodgeval, De langste nacht, Witte was, Dit is voor jou en Alles kapot maken de drie stukadoors uit Den Haag wereldberoemd in de Lage Landen.

Tickets voor Werchter Boutique 2023 zijn te koop via ticketmaster.be. Een ticket voor Werchter Boutique 2023 kost 108 euro (inclusief servicekosten, mobiliteit- en ecobijdrage). Golden Circle tickets zijn reeds uitverkocht. Meer info via werchterboutique.be.
 

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter