New Event The War on Drugs | Live is Live

Middenvijver Linkeroeverzaterdag 24 juni 202312:00

Live is Live is terug om het startschot te geven van de zomer. Met The War On Drugs, Balthazar en Warpaint staan er meteen weer grote kleppers op het podium. De drie bands komen op zaterdag 24 juni naar Middenvijver in Antwerpen (Linkeroever).

The War On Drugs is de voorbije jaren geëvolueerd tot de lievelingen van de indie rockscene. De synthrock op de laatste plaat ‘I Don’t Live Here Anymore’ is tegelijk troostend, krachtig, melodieus en gloedvol. De muziek van de Amerikaanse band baadt in een grootse sound die tegelijk gezellig aanvoelt, en past daarom perfect in de visie van Live is Live.

Balthazar vervoegt de line-up op zaterdag 24 juni. Deze Belgen slagen er steevast in om de tijdsgeest van hun generatie te vatten, en die is soms melancholisch, soms temperamentvol maar vaak ook lekker funky en verdomd catchy. Hun livereputatie overstijgt alle vijfsterren-recensies en de band staat steeds met onovertroffen coole bravoure op het podium.

De meiden van Warpaint excelleren in hypnotische rock en creëren dwalende nummers die tegelijk je ziel zalven en je doen dansen. De band uit LA zal de nieuwste plaat ‘Radiate Like This’ voorstellen tijdens Live is Live 2023!

Met het nieuwe liveconcept Live is Live wil concertorganisator FKP Scorpio België de lat hoger leggen: de ultieme muziekervaring aanbieden, zowel voor de bezoeker als voor de artiest. Na een gesmaakte eerste editie op het strand van Zeebrugge trekt Live is Live in 2023 naar Middenvijver, op Linkeroever in Antwerpen. Het ruisen van de boombladeren, de Antwerpse skyscrapers op de achtergrond. Een oase vlak bij het gezoem van de stad. Live is Live streeft naar ‘a new standard for outdoor music experiences’, en heeft met Middenvijver een tweede prachtige thuis gevonden.

Zoals bij de vorige editie zal Best Kept Secret opnieuw instaan voor de food line-up, en worden er aparte upgrades bovenop de reguliere tickets aangeboden: frontstage voor de fans die het zweet van de artiesten willen opvangen en een comfortabele tribune voor degenen die liever al zittend meewiegen met de muziek.

Zaterdagtickets voor Live is Live zijn verkrijgbaar vanaf 80 euro en zijn te koop vanaf woensdag 7 december om 10:00 via www.liveislive.be. De upgrades zijn ook meteen beschikbaar.

Meer namen worden binnenkort toegevoegd aan de line-up.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter