New Event K3 Live Late Night

Proximus Pop-Up Arena Middelkerkevrijdag 21 juli 202320:00

De ticketverkoop start op vrijdag 9 december om 10 uur.

Begin december ontving het Sportpaleis meer dan 50.000 tieners, twintigers en jonge dertigers voor de Studio 100 Rewind Party’s. Vanaf de eerste noot ging het publiek volledig uit de bol voor de optredens en muziek die hen naar hun kindertijd terugbrachten. De vreugde en energie spatte in het rond bij het meezingen van de hits van Spring, Kabouter Plop, Mega Mindy en andere helden van weleer. Het was dé nostalgische hoogmis voor jong volwassenen.

Iets om naar uit te kijken: K3 Live Late Night

Deze fans hebben al meteen iets nieuws om naar uit te kijken. ‘K3 Live Late Night’ presenteert dé in deze context meest populaire band in Vlaanderen. Wie een zomeravond lang wil losgaan op de muziek van K3 (sinds 1999 hadden ze 44 (!) hitnoteringen in de Ultratop, waarvan 15 top 5-hits) wordt verwacht op vrijdag 21 juli om 20 uur in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke: puur K3, hoogst uitzonderlijk begeleid door een uitgebreide liveband. 

Om er helemaal een feest van te maken brengt een dj vooraf iedereen in de gepaste sfeer en verlengt die na het concert het feest met een partyset om nostalgische duimen en vingers bij af te likken. Wie op zoek is naar een avond nostalgie met bakken ambiance, weet meteen waar naartoe !

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter