New Event Chris Brown

Paleis 12 Brussels Expovrijdag 3 maart 202320:00

Support act: Skillibeng

Op vrijdag 3 maart 2023 in Paleis 12, Brussels Expo.

De rapper Chris Brown maakt zijn langverwachte comeback met de bevestiging van het Europese luik van zijn Under The Influence Tour, die Berlijn, Parijs, München, Amsterdam en... Brussel zal aandoen! Neem uw agenda in de aanslag en noteer zijn concert op vrijdag 3 maart 2023 in Paleis 12, Brussels Expo!

Sinds zijn debuut in 2005 blijft Chris Brown de grenzen van zijn succes verleggen. Met maar liefst 125 gewonnen prijzen, waaronder verschillende Grammy‘s, wereldwijd meer dan 40 miljoen verkochte albums, en op YouTube reeds meer dan 10 miljard streams en 13 miljard views.

Afgelopen juni blies Chris Brown zowel critici als zijn fans omver met de release van zijn twaalfde studioalbum “Breezy“, dat 24 ongelofelijk straffe tracks bevat, waaronder features met Jack Harlow, H.E.R, Bryzon Tiller en Wizkid. Net als zijn indrukwekkende carrière mengt hij zonder moeite en vakkundig verschillende stijlen door elkaar, van R‘n‘B tot Afro-Caribische klanken en 90‘s sounds. Chris Brown staat nu al garant voor een verpletterende show op vrijdag 3 maart in Paleis 12. Een niet te missen avond met een exceptionele artiest en zijn repertoire.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter