New Event Snoop Dogg

Sportpaleis Merksemzondag 19 maart 202320:00

Het concert van Snoop Dogg in Sportpaleis Antwerpen werd verplaatst naar zondag 19 maart 2023.

Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

--

Doggfather of hiphop komt naar Antwerpen én hij pakt al zijn West Coast vrienden mee, Warren G, Tha Dogg Pound, Obie Trice, D12 en Versatile.

Tijdens deze show vieren we de ongekende invloed van Snoop Dogg op hiphop, reggae, pop en G-funk. Met een oeuvre vol nummer 1-hits en multi-platinatracks, een acteercarrière, een imperium als zakenman en zijn nauwe band met een eindeloze stroom aan succesvolle collega-artiesten. Snoopadelic komt namelijk niet alleen: hij deelt het podium met West Coast-royaltyleden Warren G, Tha Dogg Pound, Obie Trice, D12 en Versatile.

In 2019 kwam zijn 17e album uit, ‘I Wanna Thank Me’, de naam van het album, bijbehorende documentaire en tour is afgeleid uit het dankwoord dat Snoop gaf toen hij werd ingehuldigd in de Hollywood Hall Of Fame. ‘I Wanna Thank Me’ is een groot eerbetoon aan het 25-jarig bestaan van de G.O.A.T (Greatest of All Time).

Het zal de grootste show zijn die Snoop Dogg ooit gaf in België, gecombineerd met zijn uitstekende live reputatie hoeven we dus niet uit te leggen dat dit een heerlijk hiphop feest zal worden. Ain’t nothin’ but a gangsta party!

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter