New Event Suzan & Freek

Sportpaleis Merksemzaterdag 18 november 202320:00

Suzan & Freek komen op zaterdag 18 november 2023 naar het Sportpaleis. Het wordt hun grootste show op Belgische bodem tot nu toe. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 13 januari 11:00 via www.fkpscorpio.be

Het populaire Nederlandse duo Suzan & Freek stond de afgelopen jaren onafgebroken in de hitlijsten met nummers zoals ‘Weg Van Jou’, ‘Blauwe Dag’, ‘Kwijt’ en ‘Honderd Keer’. Dankzij hun deelname aan het programma ‘Liefde Voor Muziek’ gingen ook de Vlamingen volledig overstag. De Netflix-documentaire ‘Tussen Jou en Mij’ verschijnt ook deze vrijdag op het streamingplatform, een must-see voor alle fans.

De gloednieuwe single ‘Slapeloosheid’ kondigt meer materiaal en een nieuwe plaat later dit jaar aan, en daar breien de twee een Nederlandse theatertournee (bijna volledig uitverkocht) en nu ook een concert in het Antwerpse Sportpaleis aan. Na passages op Live is Live, Casa Blanca, de Lotto Arena en zoveel meer podia in 2022 hebben ze enorm veel zin om hun grootste Belgische show tot nu toe neer te zetten.

Samen met hun voltallige band zullen Suzan & Freek hun mooiste hits brengen, afgewisseld met kleine liedjes en verhalen. Het wordt een avond waarbij meezingen mag, stilzitten niet gaat lukken en je sowieso met een goed gevoel weer naar buiten stapt.

Suzan & Freek spelen op zaterdag 18 november in het Sportpaleis, Antwerpen. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 13 januari 11:00 via www.fkpscorpio.be

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter