New Event Triggerfinger

Ancienne Belgique Brusselzaterdag 10 juni 202320:00

Voor het laatst in originele (!) bezetting mét – diepe buiging – Monsieur Paul!

Na 25 boeiende, muzikaal opwindende jaren stapt Monsieur Paul uit Triggerfinger.

Het was ‘a long and winding road’ legt Paul uit. ‘Spannende jaren van hard werk en nog harder lachen; een tijd waarin drie muzikanten naar elkaar toegroeiden, een tijd van collega’s die vrienden werden, broers.’

Na lang beraad nam Paul Van Bruystegem de (moeilijke) beslissing om een andere weg in te slaan, nieuwe uitdagingen aan te gaan, om terug het gevoel te krijgen van ‘een sprong in het diepe’ te kunnen maken, zonder zeker te weten of hij wel goed kan zwemmen. Het gevoel om al die jaren één van de drie musketiers in de heftigste Vlaamse rockband van de afgelopen decennia te zijn, blijft hartverwarmend, en hij kijkt dan ook met veel trots en dankbaarheid terug op al deze jaren.

Met Triggerfinger nam Paul vijf studio albums en twee live albums op en dweilde hij de hele wereld af, van Noorwegen tot Zuid-Afrika, van Zichem tot Tokyo, dwars door Canada en verschillende rondjes Europa.

Om het hoofdstuk af te sluiten gaat Monsieur Paul nog een laatste keer mee op de planken staan én speelt de band nog 3 finale concerten in originele (!) bezetting. Daarmee doen ze niet enkel onze zusterzaal (de Amsterdamse Paradiso) en SPOT in Groningen aan, maar uiteraard ook AB op 10 juni waar ze in 2009 hun grote doorbraak kenden en voor het eerst de grote zaal uitverkochten.

Boodschap van algemeen nut: op de andere Triggerfinger concerten in 2023 zal Geoffrey Burton de bas overnemen van Paul.

Tickets: www.livenation.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter