New Event Panic! At The Disco

Lotto Arena Merksemdonderdag 21 maart 201920:00

Meervoudig bekroonde rockgroep Panic! At The Disco is terug! Naar aanleiding van nieuwe plaat ‘Pray For The Wicked’, sinds juni in de winkelrekken, bracht Brendon Urie op maandag 20 augustus zijn jongste single “High Hopes” live op de MTV Video Music Awards. Later dit jaar volgt een uitgebreide tournee. Het Amerikaanse luik werd al eerder aangekondigd, maar nu wordt daar een reeks Europese data aan toegevoegd, inclusief een stop in ons land!

Sinds de release van debuutplaat ‘A Fever You Can’t Sweat Out’ in 2005 vaart Panic! At The Disco een eigen koers door het muzikale landschap. Op de golven van rock en poppunk slaagt de band er al jaren in om een steeds breder publiek aan te spreken en de brug te maken tussen verschillende generaties en muziekstijlen. Van emorock in hun beginjaren naar meeslepende popsongs vandaag de dag. Hits als “I Write Sins Not Tragedies”, “Nine In The Afternoon” en “But It’s Better If You Do” staan in het collectieve geheugen gegrift.

Panic! At The Disco is een graag geziene gast op de allergrootste podia ter wereld, waaronder Glastonbury, Rock Werchter, Pukkelpop, alsook Reading en Leeds Festival, waar ze als headliner geprogrammeerd staan. Daarnaast zet hun succes zich om in talloze nominaties voor belangrijke muziekprijzen, zoals de Grammy Awards, MTV Awards en de TMF Awards.

Talloze hits en zes succesvolle albums later is Panic! At The Disco meer dan ooit klaar om zijn nieuwe smoel te laten zien. Meebrullen met hun hits of dansen op de nieuwe nummers? Afspraak op donderdag 21 maart in de Lotto Arena!

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter