New Event The Raconteurs

Koninklijk Circus Brusselmaandag 27 mei 201920:00

The Raconteurs maken zich op voor hun grote terugkeer, met de release van twee nieuwe nummers en de aankondiging van een Europese tournee. Die houdt uiteraard ook halt in ons land, voor een concert op 27 mei in het Koninklijk Circus in Brussel!

De supergroep uit Detroit, bestaande uit Jack White, Brendan Benson, Patrick Keeler en Jack Lawrence, brak door met de verbluffende albums ‘Broken Boy Soldiers’ (2006) en ‘Consolers of The Lonely’ (2008). En toen werd het stil… Vandaag wrijft elke zichzelf respecterende rockfanaat zich dus in de handen, want het is tijd voor een blij weerzien! Die luiden The Raconteurs vandaag in met twee gloednieuwe tracks, maar ook met een video: het bezwerende “Sunday Driver” is een prachtig samenspel van de zang van Jack White en de knowhow van videoproducer Steven Sibring. Op het bluesy “Now That You’re Gone” horen we dan weer de stem van Brendan Benson in combinatie met videobeelden van Dikayl Rimmasch, met burlesque-artieste Gia Genevieve in de hoofdrol. The Raconteurs maken mooie muzikale herinneringen los, en komen live bewijzen dat ze ook tien jaar later nog steeds heet van de naald zijn. Niet te missen!

OPGELET: dit is een telefoonvrij concert. Foto-, video- en opname-apparatuur zijn niet toegestaan. We zijn er van overtuigd dat u op deze manier de muziek en onze gedeelde liefde hiervoor veel persoonlijker zal ervaren. Alle gsm’s en andere opnameapparatuur zullen bij aankomst opgeborgen worden in een beveiligd Yondr-buideltje. U houdt uw telefoon met de Yondr buidelbeveiliging zelf bij tijdens het concert en indien nodig, kunt u uw telefoon op elk gewenst moment ontgrendelen in een Yondr-telefoonzone in de lobby of concerthal. Geniet van een telefoonvrije, 100% menselijke ervaring.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter