New Event Out Of Order

Kaaitheater Brusselvrijdag 24 januari 202020:30

Op een leeg podium onder felle lampen doen zes troosteloze clowns hun best om samen de tijd te verdrijven. Een fout liedje staat op repeat. De clowns oefenen oude grappen en raken verstrikt in nieuwe. Ze vliegen elkaar in de haren, komen tot bedaren – en dan herbegint het spel van voren af aan.

Out Of Order balanceert op een slap koord tussen grap en tristesse. Het is een voorstelling in flarden, die wijst op een wereld aan flarden. Geweld en ijdelheid, boosaardig en clownesk vertier monden uit in gekibbel, uitputting, hunkering, melancholie en stilzwijgen. De klok tikt. De muziek zwelt telkens weer aan tot een climax. En alles leidt uiteindelijk tot… niets.

• Al meer dan 30 jaar verleggen de theaterpioniers van Forced Entertainment de grenzen van het theatermaken. Vaak schuren hun voorstellingen tegen andere genres aan: dans, performance en muziek, maar ook cabaret, vaudeville en stand-up of de theatraliteit van pakweg een persconferentie of quizprogramma. Net als in Real Magic, in 2017 op de affiche van de 40ste verjaardagsweek van het Kaaitheater, graven ze in deze nieuwe voorstelling naar de basics van performativiteit. Out Of Order is hun eerste voorstelling zonder woorden.

Tickets: kaaitheater.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter