New Event Elton John | nieuwe datum

Sportpaleis Merksemzaterdag 27 mei 202319:30

Elton John kondigt officieel de verplaatsing aan van zijn aankomende Europese “Farewell Yellow Brick Road Tour 2021“ naar 2023, waaronder ook de twee uitverkochte shows in Sportpaleis Antwerpen. De uitverkochte concerten, oorspronkelijk gepland op 16 & 17 oktober 2021 worden verplaatst naar zaterdag 27 mei & zondag 28 mei 2023. Alle ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht via mail.

Officieel statement van Elton John:

“Het is met grote droefheid dat ik de data voor 2021 van mijn Farewell Yellow Brick Road tour in Europa en het Verenigd Koninkrijk moet verplaatsen naar 2023. 

Aan het eind van mijn zomervakantie maakte ik een harde val en sindsdien heb ik veel pijn in mijn heup. Ondanks intensieve kinesitherapie en gespecialiseerde behandeling is de pijn blijven verergeren en wordt het steeds moeilijker om te bewegen. Er is mij geadviseerd om zo snel mogelijk een operatie te ondergaan om volledig te kunnen herstellen en complicaties op lange termijn te vermijden. Ik zal een programma van intensieve kinesitherapie volgen om weer helemaal mobiel te worden, zonder pijn.

Op 25 september neem ik zoals gepland deel aan het evenement van Global Citizen, want ik wil een goed doel niet in de steek laten. Die avond staan slechts vijf liedjes op het programma, wat fysiek gezien van een heel andere orde is dan een tournee waarbij ik elke avond bijna drie uur op het podium sta en ‘s nachts van het ene naar het andere land reis. Hierna zal ik worden geopereerd om ervoor te zorgen dat de tournee in januari 2022 in New Orleans weer kan worden afgetrapt. 

Ik weet hoe geduldig mijn ongelooflijke fans zijn geweest sinds het coronavirus vorig jaar roet in het eten gooide, en mijn hart breekt omdat ik jullie nu nog langer moet laten wachten. Ik voel precies dezelfde frustraties na het jaar dat we gehad hebben. Ik beloof dat de shows volgend jaar terugkomen, en ik zal ervoor zorgen dat ze het wachten meer dan waard zijn. 

Love

Elton x“

_____

Elton John kondigt zijn terugkeer naar het podium aan. In het najaar 2021 herneemt de legende zijn “Farewell Yellow Brick Road“ tour in Antwerpen. Na een uitverkocht concert in het voorjaar van 2019 en door de overweldigende vraag van de Belgische fans voegde Elton John toen twee extra concerten toe aan zijn ultieme afscheidstournee in 2020. Door de pandemie werden deze concerten verplaatst naar zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021. Het concert van 16 oktober is uitverkocht, maar er zijn nog tickets beschikbaar voor het concert op zondag 17 oktober 2021 via greenhousetalent.com 

Wie dacht dat Elton zich - samen met zijn platina platen, ontelbare prijzen en onderscheidingen - zou terugtrekken op een onbewoond eiland, had het mis. Voor hij zich volop op zijn gezin concentreert, wil hij graag in stijl afscheid nemen van het tourleven en zijn publiek. In 2019 verschenen ‘Rocketman’, de biopic over het leven van Elton John, en zijn autobiografie ‘Ik Elton John’.

Meer dan vijftig jaar na zijn debuut zullen Elton en zijn indrukwekkende band live terugblikken op zijn rijkgevulde carrière. Hij zal zijn fans trakteren op klassiekers als ‘Your Song’, ‘Daniel’, ‘Tiny Dancer’, ‘Don’t Let The Sun Go Down On Me’, ‘Rocket Man’, ‘Bennie and the Jets’ en ‘Crocodile Rock’. Onder de gloed van de spots zal de flamboyante zanger/pianist datgene doen waarvoor hij geboren is: zijn geliefde publiek in extase brengen! 

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter