New Event David Gray

Lotto Arena Merksemdinsdag 7 april 202020:00

De Britse singer-songwriter David Gray – trotse eigenaar van meerdere platina platen, een handvol Brit Awards en een Grammy-nominatie – kondigt een concert aan in België. Op 7 april 2020 zal hij in de Lotto Arena de verjaardag van het iconische album ‘White Ladder’ vieren.

Met ‘White Ladder: The 20th Anniversary Tour’ viert hij de 20e verjaardag van zijn gelijknamige, baanbrekende album. Hij brengt op 7 april ‘White Ladder’ in zijn geheel, met alle originele bandleden en de oorspronkelijke uitrusting, aangevuld met enkele van zijn andere grootste hits.

‘White Ladder’ werd door Gray uitgebracht via zijn eigen label en vond langzaam een eigen publiek. Het duurde een jaar voordat het album helemaal onderaan in de Britse hitlijsten verscheen, waarna het langzaamaan tot de eerste plaats wist te klimmen. ‘White Ladder’ stond uiteindelijk 3 jaar lang in de Britse top 100 (van mei 2000 tot maart 2003) en werd met hits als ‘Babylon’, ‘Please Forgive Me’, ‘Sail Away’, ‘This Year’s Love’ en ‘Say Hello Wave Goodbye’ een overdonderend succes. Tot vandaag is het een van de 30 meest verkochte Britse albums aller tijden. Er werden maar liefst 7 miljoen exemplaren van verkocht
.
De laatste jaren trad David Gray twee keer aan in een uitverkochte Roma. Eenmaal solo ter gelegenheid van ‘The Best of David Gray’ (2016) en een tweede maal in het voorjaar van 2019 met zijn elfde studioplaat ‘Gold In A Brass Age’ onder de arm.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter